Uutiset

 • puska.png

  Puska: Kävelyn ja pyöräilyn edistäminen ansaitsee kaiken tuen

  23.3.2018

  Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner on tänään 23.3. esitellyt Valtioneuvoston periaatepäätöksen kävelyn ja pyöräilyn edistämiseksi. Kävelyn ja pyöräilyn lisääntyminen on tärkeää usean yhteiskunnan keskeisen tavoitteen kannalta: terveys- ja hyvinvointi, ympäristöpäästöjen vähentäminen sekä kestävä kehitys. Kansanedustaja, professori Pekka Puska (kesk) tervehtii suurella ilolla periaatepäätöstä.

 • vaalivastaava_pieni.png

  Keskusta hakee vaalivastaavaa

  23.3.2018

  Keskusta on Suomen suurin puolue ja 100 000 jäsenen kansanliike. Rakennamme yli sukupolvien kestävää tasa-arvoista ja turvallista yhteiskuntaa. Keskusta on kaikkien suomalaisten ja koko Suomen puolue.

 • Keskustan puoluekokous sai 302 aloitetta vastattavakseen

  22.3.2018

  Keskustan puoluekokoukselle saapui 302 aloitetta. Sotkamossa kesäkuussa järjestettävä puoluekokous tulee vastaamaan aloitteisiin muun muassa muovista, tasa-arvosta ja uusiutuvasta energiasta. Aloitteita saapui enemmän kuin kertaakaan aiemmin tällä vuosituhannella.

 • AnttiKaikkonen2.jpg

  Kaikkonen Saaren työryhmän raportista: Eriarvoisuuden kitkeminen asialistan kärkeen

  21.3.2018

  Keskustalle tärkeintä tästä eteenpäin on laittaa suomalainen yhteiskunta kuntoon. Suomessa on edelleen paljon ihmisiä, joilla ei syystä tai toisesta mene hyvin. Köyhyyden, eriarvoisuuden, osattomuuden ja syrjäytymisen kitkemiseksi on tehtävä ratkaisuja laaja-alaisesti. Saaren työryhmän raportti luo tälle osaltaan edellytyksiä.

 • Vehviläinen-Anu II-uutiskuva.jpg

  Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen eduskunnan aluekehityskeskustelussa

  21.3.2018

  Onko eduskunnalla yhteistä näkemystä Suomen kehittämiseen? Vai ajattelemmeko, että jokainen meistä on oman vaalipiirinsä edustaja ja mahdollisesti ennakkoasenteidensa vanki asettaen jopa vastakkain kaupunkeja ja maaseutua? Tämä keskustelu on hyvä paikka peilata yhteisesti ajatuksiamme. Esittelen tässä puheenvuorossa hallituksen yhteisiä toimia.

 • Honkonen-Petri-uutiskuva.jpg

  Keskustan Honkonen: Koko Suomea kehitettävä tasapainoisesti ilman vastakkainasettelua

  21.3.2018

  Keskustan vaihtoehto on koko Suomen tasapainoinen kehittäminen huomioiden maan eri kolkkien erilaiset olosuhteet. Ihmisille on mahdollistettava hyvä elämä kaikkialla Suomessa, niin kaupungeissa kuin maaseudulla, myös tulevaisuudessa. Vastakkainasettelun sijaan tarvitaan yhteinen näkemys, millainen tulevaisuuden Suomi on.

 • kuvalaurasta.png

  Puoluetoimistolle uusia työntekijöitä - viestintäpäälliköksi Laura Ruohola

  16.3.2018

  Keskustan viestintäpäälliköksi valittiin torstaina hallintotieteiden maisteri Laura Ruohola.

 • Apilakämmen-800x450px.jpg

  Ala-Nissälä ja Kurvinen: Sijoitussäästötilit tarvitaan piensijoittajien aseman parantamiseksi

  16.3.2018

  Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) kertoi kannattavansa sijoitussäästötilien luomista Suomeen ja sanoi tavoitteekseen löytää tapa, jolla sijoitussäästötili voidaan toteuttaa. Hän sanoi pitävänsä sijoitussäästötiliä mielenkiintoisena ja uskovansa, että se olisi erinomainen suomalaiselle piensijoittajalle.

 • hanna.png

  Kansanedustaja Hanna Kosonen: Muovin käyttö on ajateltava täysin uusiksi

  9.3.2018

  -Ennen kaikkea on mietittävä, miten hyvien muovien osuutta voidaan lisätä. Ympäristöystävälliset, biopohjaiset tuotteet ovat mahdollisuus sekä ympäristölle että suomalaiselle innovaatiolle ja osaamiselle, Kosonen kirjoittaa.

 • Lohi-Markus-uutiskuva.jpg

  Kansanedustaja Markus Lohi: Jäämerenradan toteutuessa koko Lappi on radan varrella

  9.3.2018

  Keskustan lappilainen kansanedustaja ja keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Markus Lohi iloitsee Suomen ja Norjan liikenneministereiden teettämästä Jäämeren rataa koskevasta selvityksestä. Toteutuessaan rata hyödyttäisi Lohen mukaan paitsi koko Lappia, myös koko Suomea. Lapin keskustalaiset kansanedustajat pitävät Jäämeren rataa todellisena askeleena eteenpäin.

Edellinen 1 2 3 ... 16 17 18Seuraava