Etelä-Hämeen Keskusta

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg

kansi2.jpg

Tervetuloa kanssamme vaikuttamaan hämäläisten hyvinvointiin! Voimme yhdessä vaikuttaa paikallisesti ja maakunnallisesti. Verkostomme johtavat myös valtakunnalliselle ja kansainväliselle tasolle.

Ota rohkeasti yhteyttä! Soita tai tule käymään piiritoimistollamme. Olet sydämellisesti tervetullut! 

Uutisia Keskustasta
Tulevia tapahtumia
Blogi
 • Aulis Veteläinen.jpg
  Aulis Veteläinen

  Työelämä unohti aivot, kun korona tuli

  15.5.2020

  Ärsykkeiden tulva stressaa ja rapauttaa kyvyn keskittyä. Tästä huolimatta keskeytyksiin voi jopa addiktoitua. Aivojamme ei nimittäin ole suunniteltu nykyiseen työelämähärdelliin eikä ensinnäkään siihen, että käsittelemme kahdeksan tuntia päivässä monimutkaista tietoa, ratkomme ongelmia ja teemme päätöksiä.

 • Hilkka Kemppi.jpg
  Hilkka Kemppi

  Realistinen talouden kuva, omavaraisuus ja koulutus pitävät Suomen pinnalla

  8.5.2020

  On hyvä, että Suomessa on hajautettua asumista, maataloutta ja teknologiaa etätöiden ja -opiskeluiden tarpeisiin. Omavaraisuuden merkitystä ei tule aliarvioida olipa kyse suojatarvikkeista, ruuasta tai lämmöstä. Viime viikkojen oudot tapahtumat Huoltovarmuuskeskuksen ympärillä osoittivat myös Kiinan kaupan ongelmat. Tarvitsemme monella tapaa korjausliikkeitä myös pidemmällä aikajänteellä omavaraisuuden ja kotimaisten alihankintaketjujen lisäämiseksi. Juu­ri nyt opi­taan ar­vos­ta­maan kotimaista ja kestävää.

 • Johanna Häggman.jpg
  Johanna Häggman

  Voiko koronalla olla myönteisiä vaikutuksia?

  29.4.2020

  Väkisinkin mieleen on tullut kysymys, miten tästä eteenpäin? Jatkossakin koronavirusta tulee varmasti esiintymään, mutta missä laajuudessa, siitä ei kenelläkään ole varmaa tietoa. Korona jättää maailmaan pysyvät jäljet. Millaiset ja paljonko opimme tästä, on tärkeä kysymys.