Keskusta hakee järjestöpäällikköä

Apila--yläkuva-910x350.jpg
Keskusta.fi / Tutustu Keskustaan / Keskusta hakee järjestöpäällikköä


Suomen Keskusta on suuri suomalainen puolue ja 90 000 jäsenen kansanliike. Me rakennamme suomalaisille parempaa tulevaisuutta 2020-luvun eväin. Välitämme ympäristöstä, kannatamme valinnanvapautta asumiseen ja lastenhoitoon ja haluamme kotimaassa kasvatettua turvallista ruokaa. Me keskustalaiset emme jätä kaveria pulaan ja pidämme kaikista huolta. Ajattelemme, että Suomea voidaan rakentaa vain työnteolla ja yrittämisellä.

Haemme nyt tiiviiseen työyhteisöömme Keskustan puoluetoimistolle järjestöpäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.-30.6.2020. Työsuhdetta on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena vuoden 2020 loppuun saakka.

Järjestöpäällikön toimenkuvaan kuuluu mm. järjestötoiminnan kehittäminen, yhteistyö ja tuki piiri- ja sisarjärjestöjen kanssa, sääntöjen tulkinta ja ohjeistus, järjestökoulutusten johtaminen sekä jäsenkeräyksen koordinointi.

Edellytämme valittavalta henkilöltä rautaista kokemusta järjestötyöstä ja sen kehittämisestä sekä keskustalaisen järjestötoiminnan tuntemusta. Sinulla on kyky visioida ja viedä visiot käytäntöön. Organisointikyky ja tarmokas, itsenäinen työote ovat ominaisuuksiasi etkä kaihda ilta- ja viikonlopputöitä etkä matkustamista.

Hakuaika päättyy 10.12.2019. Haastattelut pidetään viikolla 51.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@keskusta.fi

Lisätietoja:
hallintopäällikkö Merja Perälä
merja.perala@keskusta.fi
puh 050 388 0030