• Eduskuntaryhmän puheenjohtajiston valinta_020615.jpg

  Vanhanen Keskustan eduskuntaryhmän johtoon

  2.6.2015

  Keskustan eduskuntaryhmä valitsi tiistaina eduskuntaryhmän puheenjohtajiston. Matti Vanhanen valittiin yksimielisesti ryhmän puheenjohtajaksi. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Keskustanaisten puheenjohtaja Elsi Katainen. Toisen varapuheenjohtajan paikalle nousi toisen kauden kansanedustaja Markus Lohi.

 • Ministerit_valintatilaisuus 28052015.jpg

  Keskustan ministeriryhmä muodostui

  28.5.2015

  Keskustan eduskuntaryhmä ja puoluehallitus valitsivat yhteiskokouksessaan keskustan ministerit puolueen puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilän esityksestä. He ovat Sipilän lisäksi elinkeinoministeri Olli Rehn, maa- ja metsätalous- sekä ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula ja Annika Saarikko, kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, liikenne- ja viestintäministeri sekä Ahvenanmaa-asiat Anne Berner. Rehula ja Saarikko jakavat ministerinpostin niin, että vaalikauden puolivälissä kahden vuoden päästä Saarikko ottaa salkun vastaan Rehulalta.

 • Puoluevaltuusto_joukkokua_270515.jpg

  Keskusta päätti hallitukseen menosta

  27.5.2015

  Keskustan puoluevaltuusto päätti torstai-iltana, että Keskusta osallistuu hallitusvastuuseen.

 • Hallitusohjelman info_270515.jpg

  Uudella hallituksella edessään välttämättömiä uudistuksia

  27.5.2015

  Keskustan puheenjohtaja ja tuleva pääministeri Juha Sipilä esitteli tänään hallitusneuvottelujen loppuinfossa uuden hallituksen ohjelman ja salkkujaon. Ministereitä uuteen hallitukseen tulee 14. Keskusta saa näistä kuusi ja toiset hallituspuolueet kumpikin neljä.

 • hallitusneuvottelut_200515.jpg

  Säästöjen rakenne alkaa hahmottua

  20.5.2015

  Hallitusneuvottelujen vetäjä, keskustan Juha Sipilä totesi Smolnassa hallitusneuvottelujen infotauolla, että nyt on olemassa neljä koria siitä, miten valtiontalouden säästöt rakentuvat.

 • hallitusneuvottelut_190515.jpg

  Sotelle toteuttamiskelpoinen polku

  19.5.2015

  Hallitusneuvottelujen vetäjä, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä sanoi tiistaina illansuussa, että sosiaali- ja terveyspalveuudistuksesta eli sotesta aiotaan saada aikaan varmasti toteuttamiskelpoinen polku.

 • hallitusneuvottelut_180515.jpg

  Sipilä: Neuvottelujen kipein vaihe menossa

  18.5.2015

  Keskustan puheenjohtaja, hallitusneuvottelijoiden vetäjä Juha Sipilä sanoi maanantaina iltapäivällä Smolnassa toimittajille, että parhaillaan on menossa hallitusneuvottelujen kipein vaihe. Sipilän mukaan neuvottelujen talousryhmältä odotellaan tiistaina ensimmäistä versiota suoria menosäästöjä koskevasta paketista.

 • hallitusneuvottelut 150515_työ ja työllisyysryhmä.jpg

  Mieluummin rohkeita uudistuksia kuin juustohöylää

  15.5.2015

  Hallitusneuvottelujen vetäjä Juha Sipilä kertoi perjantaina neuvottelijoiden painivan talous- ja rakennehaasteiden parissa.

 • hallitusneuvottelut 140515_reformiryhmä.jpg

  Tavoitteena saada uusi hallitus nimitettyä 29.5.

  14.5.2015

  Hallitusneuvottelujen työryhmät jatkoivat töitään Smolnassa myös helatorstain. Hallitusneuvottelujen vetäjä, Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä kertoi, että työ edistyy edelleen suunnitelman mukaisesti. Tavoite on, että uusi hallitus nimitetään perjantaina 29.5.

 • hallitusneuvottelut_130515.jpg

  Sipilän joukko esitteli tulevan hallituksen vision sekä turvallisuus-, EU- ja maahanmuuttolinjaukset

  13.5.2015

  Hallitustunnustelija ja Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä esitteli yhdessä perussuomalaisten Timo Soinin ja kokoomuksen Alexander Stubbin kanssa tulevan hallituksen vision sekä kolme linjausta, joista nämä hallitusneuvotteluihin osallistuvat puolueet ovat jo sopineet. Lisäksi puheenjohtajat avasivat viittä tärkeintä strategista painopistettä, joitten pohjalta alatyöryhmät alkavat työstää kärkihankkeita, kun talouden reunaehdot kunkin työryhmän osalta tarkentuvat.

Edellinen 1 2 3 ... 12 13 14Seuraava