Puoluekokousaloitteen lähetys

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 5.jpg

Tällä kaavakkeella voi Keskustan jäsenyhdistys lähettää aloitteen Keskustan Vantaan puoluekokoukselle 5.-7.6.2020. Yksittäiset henkilöt eivät voi tehdä aloitteita.

Aloitteet on jätettävä viimeistään torstaina 5.3.2020 klo 23.59. Myöhästyneitä aloitteita ei oteta puoluekokouksen käsiteltäväksi vaan niihin vastaa puoluehallitus.
 
Jokainen aloite tulee lähettää erikseen. Kaikki pyydetyt kentät lomakkeessa on täytettävä. Toimivan sähköpostiosoitteen antaminen on myös tärkeätä.

Pari käytännön vinkkiä. Kirjoita teksti valmiiksi tekstinkäsittelyohjelmassa ja tuo aloitekenttään. Tekstin voi kopioida myös sähköpostin viestikentästä. Kun tuot valmiiksi muotoiltua tekstiä, valitse liittämisen jälkeen cancel, niin aiemmin tehdyt muotoilut jäävät näkyviin.

Lisätietoja: poliittinen asiantuntija Ilkka Miettinen, ilkka.miettinen@keskusta.fi; p. 050 56 66 189

Aloiteen lähettäminen
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadEditor - HTML WYSIWYG Editor. MS Word-like content editing experience thanks to a rich set of formatting tools, dropdowns, dialogs, system modules and built-in spell-check.
RadEditor's components - toolbar, content area, modes and modules
   
Toolbar's wrapper 
 
Content area wrapper
RadEditor's bottom area: Design, Html and Preview modes, Statistics module and resize handle.
It contains RadEditor's Modes/views (HTML, Design and Preview), Statistics and Resizer
Editor Mode buttonsStatistics moduleEditor resizer
 
 
RadEditor's Modules - special tools used to provide extra information such as Tag Inspector, Real Time HTML Viewer, Tag Properties and other.