Tupailta

Keskustan virtuaalinen tupailta

Ylimääräinen puoluekokous 2019 yläkuva.jpg

Nyt ei ole tupailtaa tiedossa, mutta:

Seuraavaa tupailtaa odotellessa voit katsoa aiempia osoitteessa: https://www.youtube.com/user/keskusta1


Ohjeita:

Perinteiseen tapaan keskustelua voi kommentoida lähetyksen aikana kirjautumalla käyttäjäksi virtuaalitupaillan sivun alalaidassa olevan painikkeen ”Guest” kautta nimimerkilläsi tai esimerkiksi Facebook-profiiliasi tai muuta yhteisöpalvelua hyödyntäen. Valitse sinulle sopivin tapa tulla mukaan keskusteluun.

Mitä tupaillassa tapahtuu?

Tupaillassa on mukana mielenkiintoisia persoonia Keskustasta ja sen ulkopuolelta, jotka haastattelujen tai lyhyiden alustusten muodossa kertovat ajankohtaisista asioista puolueessa ja suomalaisessa politiikassa.

Miten tupailtaan pääsee mukaan?

Mukaan pääsee helposti: tarvitset vain tietokoneen ja internet-yhteyden.

Katsojat pääsevät mukaan tupailtaan lähetyksen aikana lähetysruudun alapuolella toimivan chatin kautta. Juontajat poimivat parhaimpia kysymyksiä ja kommentteja mukaan lähetykseen.

Keskusteluun voit kirjautua Guest-painikkeen kautta nimimerkillä tai esimerkiksi Facebook-profiiliasi tai muuta näppäimissä mainittua yhteisöpalvelua hyödyntäen. Valitse sinulle sopivin tapa tulla mukaan keskusteluun.

=> Tästä pääset seuraamaan Tupailtaa

Voiko tupailtaan lähettää kysymyksiä etukäteen?

Kyllä voi. Tiedotamme tupailtojen teemoista näillä sivuilla ja teemoihin liittyviä kysymyksiä voi lähettää Keskustan sivujen palautelomakkeen kautta tai suoraan osoitteeseen puoluetoimisto(at)keskusta.fi.  Laita palautteen otsikoksi "Kysymys tupailtaan".