Piirihallituslaiset esittäytyvät

Puoluekokous2018 2 yläkuva iso 7.jpg
Keskusta.fi / Etelä-Häme / Suomeksi / Yhteydet / Piirihallitus / Piirihallituslaiset esittäytyvät
Piirihallituslaiset esittäytyvät
 • LahtinenPetri (002).jpg

  Petri Lahtinen, Riihimäki

  11.5.2020

  Piirihallituksen esittäytymiset jatkuvat Petri Lahtisella Riihimäeltä 🍀 1. Kuinka pitkään olet ollut mukana Keskustan toiminnassa? - Varmaankin vuodesta 1982. Silloin oli eduskuntavaalien esivaalit ja Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla siinä pääsi äänestämään kun maksoi yhden markan jäsenmaksun. 2. Mukavin muisto Keskustan toiminnasta? - Riihimäen Keskustan toiminnan henkiin herättäminen 2000-luvulla. 3. Onko sinulla poliittista esikuvaa? Jos on, niin kuka? - Kekkonen. Vahva johtaja. 4. Mitä toivot jatkolta? - Kun saisi vielä Riihimäen Keskustan kannatuksen taas nousemaan.

 • maijastiina2.png

  Maija-Stiina Rahkonen, Tammela

  7.5.2020

  1.Kuinka pitkään olet ollut mukana Keskustan toiminnassa? - Olen ollut mukana vuodesta 2010, kun lähdin ehdolle seurakuntavaaleissa Keskustan riveissä. 2. Mukavin muisto Keskustan toiminnasta? - Tammelan Mikaelin tapahtumiin osallistumiset ovat olleet mukavia juttuja. Yleensäkin vaalien alla erilaiset tapahtumat ovat olleet mukavia. Niitä saisi olla enemmänkin ja myös vaalien jälkeen. 3. Onko sinulla poliittista esikuvaa? Jos on niin kuka? - En pysty nimeämään ketään yksittäistä, mutta paikallisella tasolla Anne Ylitalo ja Minna Nissilä. Pidän heidän tavoistaan hoitaa asioita. Tietysti Sirkka-Liisa Anttila on henkilö, joka on tehnyt hienon uran politiikassa ja ollut esimerkkinä monissa asioissa. Arvostan heitä kaikkia. 4. Mitä toivot jatkolta? - Toivon että suomalaisen maa- ja metsätalouden arvostus nousee ja ihmiset ymmärtäisivät kotimaisuuden merkityksen. Toivon myös, että Keskustan kannatus nousee. Keskusta on sillanrakentaja ja vastuunkantaja.

 • Anne Ylitalo.jpg

  Anne Ylitalo, Tammela

  5.5.2020

  1. Kuinka pitkään olet ollut mukana Keskustan toiminnassa? Lähdin mukaan Keskustan toimintaan vuoden 1984 kuntavaaleihin. Ensimmäinen luottamustehtäväni oli tielautakunnan jäsen. 2. Mukavin muisto Keskustan toiminnasta? Toritapahtumat ja muut sen tyyppiset tilaisuudet. On mukava jutella erilaisissa tilanteissa ihmisten kanssa arjen asioista. Luottamushenkilöiden tulisi aina olla lähellä ihmisten arkea. 3. Onko sinulla poliittista esikuvaa? Vaikea nimetä ketään. En muutenkaan pidä kenenkään jalustalle nostamisesta, ei politiikassa kukaan pysty yksin mitään, yhteispelillä ja pitkällä aikajänteellä on asiat hoidettava. 4. Mitä toivot jatkolta? Valitse suomalaista, kaikessa. Keskustan on tiedostettava juurensa ja paikkansa. Suomalainen ruokavalinta kannattaa ja on vastuullinen teko, katsottiinpa sitä ruuan laadun, työllisyyden, eettisyyden tai ruokakulttuurin näkökulmasta. Suomi elää metsästä, näin on ollut ja tulee aina olemaan. Katsotaan asiaa sitten taloudellista näkökulmasta tai ekologisen ja sosiaalisen kestävyyden tarpeiden näkökulmasta.

 • Miia-Maria Leman.jpg

  Miia-Maria Leman, Hausjärvi

  30.4.2020

  1. Kuinka pitkään olet ollut mukana Keskustan toiminnassa? - Olen ollut mukana vuodesta 2017. Lähdin mukaan, koska halusin olla mukana oman kunnan tulevaisuuden päätöksissä. 2. Mukavin muisto Keskustan toiminnasta? - Puoluekokoukset ovat olleet mukavia reissuja joissa on saanut kokea vahvaa yhdessä tekemisen meininkiä ja tutustua uusiin ihmisiin. 3. Onko sinulla poliittista esikuvaa? Jos on niin kuka? - Varsinaista esikuvaa minulla ei ole, mutta tämän hetken hallituksen naisviisikko on mielestäni tehnyt hyvää työtä ja ovat esimerkillisiä. 4. Mitä toivot jatkolta? - Toivon, että Koronan jälkeen teemme yhdessä töitä, jotta pääsemme normaaliin arkeen. Keskustan rooli on tässä tärkeässä asemassa, tukemassa ihmisiä ja heidän tarpeitaan.

 • Lehtinen Rami.jpg

  Rami Lehtinen, Jokioinen

  28.4.2020

  1. Kuinka pitkään olet ollut mukana Keskustan toiminnassa? - Vuodesta 2012 2. Mukavin muisto Keskustan toiminnasta? - Puoluekokoukset eri paikkakunnilla 3. Onko sinulla poliittista esikuvaa? Jos on, niin kuka? - Sauli Niinistö -Pitää minkä lupaa. 4. Mitä toivot jatkolta? - Toivoisin, että Keskustan toiminnassa näkyisi vahvemmin juuret maaseudulta.

 • Martti Mäenpää.JPG

  Martti Mäenpää, Hämeenlinna

  25.4.2020

  1. Kuinka pitkään olet ollut mukana Keskustan toiminnassa? - Vuodesta 1972. 2. Mukavin muisto Keskustan toiminnasta? - Entisaikojen Tupaillat. 3. Onko sinulla poliittista esikuvaa? - Esko Aho. 4. Mitä toivot jatkolta? - Keskusta on liikaa hajaantunut, Yhteen hiileen puhaltaen.

 • Timo_Silvan.jpg

  Timo Silván, Hausjärvi

  23.4.2020

  1. Kuinka pitkään olet ollut mukana Keskustan toiminnassa? - Joskus 1990 aloitin. 2. Mukavin muisto Keskustan toiminnasta? - Puoluekokoukset ja puoluevaltuusto ovat jättäneet mukavimmat muistot. Niissä olen kokenut keskustalaisuuden iholla asti ja on aina mukava tavata vanhoja ja uusia tuttuja. 3. Onko sinulla poliittista esikuvaa? Jos on niin kuka? - Olen aina välttänyt henkilöpalvontaa, mutta mielelläni olen seurannut Matti Vanhasen uraa. 4. Mitä toivot jatkolta? - Keskustalaisen politiikan voittokulkua, sillä siinä on suomalaisten tulevaisuus parhaimmillaan.

 • Liisa Tonteri.jpg

  Liisa Tonteri, Forssa

  17.4.2020

  1. Kuinka pitkään olet ollut mukana Keskustan toiminnassa? Vuonna 2008 mua pyydettiin kuntavaaliehdokkaaksi ja sen jälkeen olen aktiivisesti ollut mukana. Erityisesti vuoden 2012 kuntavaalien jälkeen, kun samaisena vuonna muutin takaisin Forssaan valmistuttuani sosionomiksi. Silloin aloitin kunnallisjärjestön sihteerinä ja sitä pestiä jatkoin toissa vuoteen asti, jolloin jäin äitiyslomalle. 2. Mukavin muisto Keskustan toiminnasta? Niitä on paljon, mutta puoluekokous teki vaikutuksen. Olin Seinäjoella ja kokous pidettiin isolla areenalla, joka oli täynnä ihmisiä ja olimme kaikki samaa porukkaa. Siinä oli yhteenkuuluvuuden tunnetta ja me-henkeä. Marssille osallistuminen lipun kanssa oli myös vaikuttavaa. Eduskuntavaaliristeily oli hauska kokemus myös, paljon mielenkiintoista ohjelmaa ja rentoutumista asian ohessa. 4. Onko sinulla poliittista esikuvaa? Jos on, niin kuka? Sirkka-Liisa Anttila, hän on raivannut tietä naisille ja ollut vaikuttamassa vahvasti siihen, että tällä hetkellä Suomea johtaa minun ikäiset vähän yli kolmekymppiset millenniaalinaiset. En tiedä, mitä olisivat Sirkka-Liisan alkuaikojen aikalaiset sanoneet kolmekymppisestä naispääministeristä. Hieno ura ja jokainen meistä voi kokeilla perässä! 5. Mitä toivot jatkolta? Tässä korona-ajassa toivon normaalia arkea ja paluuta siihen, että voidaan nähdä muita ja käydä tapahtumissa. Toivon ja uskon, että Keskusta on mukana tässä uuden alun rakentamisessa ja politiikka olisi pienen ihmisen politiikkaa. Siinä on keskiössä pieni ihminen ja hänen tarpeet. Kyllä me tästä selviämme.

 • Johanna Häggman.jpg

  Johanna Häggman, Forssa

  15.4.2020

  1. Kuinka pitkään olet ollut mukana Keskustan toiminnassa? Lähdin mukaan Keskustan toimintaan vuoden 2008 kuntavaaleihin. Siitä asti olen ollut mukana. 2. Mukavin muisto Keskustan toiminnasta? Vaalit ovat ihmisen parasta aikaa 😊 Olen saanut paljon uusia tuttavia ympäri Suomen erilaisissa Keskustan tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Joistakin on tullut läheisiä ystäviä. Tapaamiset ja keskustelut mitä moninaisimmista asioista rikastuttavat ja antavat asioihin erilaisia näkökulmia. 3. Onko sinulla poliittista esikuvaa? Jos on niin kuka? Sirkka-Liisa Anttila ja Mauri Pekkarinen. Sirkka-Liisan tieto, sitkeys ja verkottumisen taito ja Maurin laaja osaaminen ja loistavat puhelahjat. 4. Mitä toivot jatkolta? Että ihmiset jälleen luottavat Keskustaan. Ääripäiden aikakautena tarvitaan vastuullista Keskustaa rakentamaan yhteistyötä ja eheyttä. Että Keskusta on jatkossakin se kansanliike, joka pitää heikoimman puolta ja paikallisuuden kautta lähellä jokaista vaikuttaa laajasti asioihin. Vaikuttamisen mahdollisuuksia.

 • Aulis Veteläinen.jpg

  Aulis Veteläinen, Hämeenlinna

  13.4.2020

  1. Kuinka pitkään olet ollut mukana Keskustan toiminnassa? - Noin 40 vuotta 2. Mukavin muisto Keskustan toiminnasta? - Hämeenlinnan Keskustan kunnallisjärjestön johtokunnan kuukausikokoukset ja puoluekokoukset. 3. Onko sinulla poliittista esikuvaa? Jos on niin kuka? - Kyllä on ja useita - Matti Vanhanen ja Olli Rehn sekä Annika Saarikko. 4. Mitä toivot jatkolta? - Suomen jälleenrakennusta tukevaa politiikka ja nuorten aktivoitumista yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.

Edellinen 1 2Seuraava