• Laaninen-Timo-uutiskuva.jpg

  Puoluesihteeri Timo Laaninen: Suomeen kansanvaltainen maakuntahallinto

  7.11.2015

  Hallitus sai aikaan ratkaisun, jolla voidaan parantaa suomalaisten sosiaali- ja terveyspalveluja ja saada samalla aikaan tuntuvia säästöjä.

 • Vanhanen-Matti-uutiskuva.jpg

  Matti Vanhanen: Toteuttamiskelpoinen ratkaisu palvelujen turvaamiseksi

  7.11.2015

  Sote- ja aluehallintoratkaisu on tärkeimpiä päätöksiä Suomen tulevaisuuden kannalta. Nyt sovittu ratkaisu on toteuttamiskelpoinen ja sillä on laaja tuki kunnissa. Ratkaisulla voidaan uskottavalla tavalla parantaa sosiaali- ja terveyspalveluja koko maassa, taata lähipalvelut ja saada aikaan tavoitellut kolmen miljardin euron säästöt.

 • Sote-uudistuksen päälinjoista ratkaisu

  7.11.2015

  Hallitus pääsi viime yönä sopuun sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamisen periaatteista ja alueiden määrästä. Itsehallintoalueita, jotka vastaavat sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä, perustetaan 18. Kolme aluetta järjestää palvelut yhdessä jonkun toisen alueen kanssa.

 • Keskusta on tehnyt esityksen itsehallintoalueiden määrästä

  5.11.2015

  Sote- ja aluehallintouudistuksessa alueiden lukumäärä on edelleen auki. Keskustan esitys on, että aluejaon pohjana käytetään nykyistä virallista jakoa, 18 maakuntaa. Esitetyllä ratkaisulla sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäjien määrä pienenee liki kahdestasadasta alle kahteenkymmeneen. Muutos olisi erittäin suuri, mutta välttämätön. Vaativimman ja kustannuksiltaan kalliimman erikoissairaanhoidon järjestäminen tulisi sekä Keskustan että Kokoomuksen malleissa viiden yhteistyöalueen vastuulle.

 • Keskusta on tehnyt esityksen itsehallintoalueiden määrästä

  5.11.2015

  Sote- ja aluehallintouudistuksessa alueiden lukumäärä edelleen auki.

 • Keskustan Ala-Nissilä: Vihreät hylkäävät kestävän kehityksen

  23.10.2015

  Vihreät ovat valmiita hylkäämään ideologiaansa läheisesti liittyvän kestävän kehityksen näkökulman. He esittävät vaihtoehtobudjetissaan ylivarojen elämisen jatkamista yhä enemmällä velkarahalla. Samalla he eivät näe riittävästi Suomen talouden ongelmia, jotka ovat hyvin pitkälti rakenteellisia. Vihreiden talousajattelu ei nosta Suomea nousuun eikä siten turvaa suomalaisten hyvinvointia.

 • Uusia työntekijöitä Keskustan puoluetoimistolle

  22.10.2015

  Keskustan puoluehallitus on 22.10. tehnyt päätöksen Keskustan uusista työntekijöistä. Nyt tehtyjen valintojen jälkeen puoluetoimiston henkilöstövahvuus palaa sille tasolle, jossa se oli ennen eduskuntavaaleja.

 • Sirkka-Liisa Anttila: Keskustan ryhmäpuheenvuoro välikysymyskeskustelussa eläkkeensaajien asemasta

  21.10.2015

  Suomi on laitettava kuntoon. Meidän päättäjien tehtävänä on hakea ratkaisuja yhteisiin ongelmiin. Pelottelemalla tai asettamalla suomalaisia keskenään vastakkain emme siinä onnistu. Ensin on saatava ihmisille työtä ja velkaantuminen loppumaan. Joudumme nyt kerta kaikkiaan elämään suu säkkiä myöten. Tasapainossa oleva talous turvaa ikäihmisille tärkeät peruspalvelut ja pitää huolta yhteiskuntamme heikoimmista myös tulevaisuudessa. Tähän Sipilän hallituksen politiikka tähtää.

 • Laskelma osoittaa: Lipposen sateenkaari vasta leikkasikin

  21.10.2015

  Paavo Lipposen demari- ja sateenkaarihallitus leikkasi aikanaan suomalaisilta etuisuuksia ja tukia kaksi kertaa enemmän kuin mitä Juha Sipilän keskustahallitus on tekemässä. Ja nyt tarvitsisi leikata vieläkin vähemmän, jos yhteiskuntasopimus olisi syntynyt.

 • Pienen kansan turvallisuus rakentuu muutosten ymmärtämisestä

  20.10.2015

  Keskustan kansanedustaja ja entinen puolustusministeri Seppo Kääriäinen muistutti eduskunnan ulkopolitiikkakeskustelussa, että pienen kansakunnan turvallisuus rakentuu taidosta ymmärtää maailman muutoksia sekä viisaudesta määrittää Suomelle turvallinen linja. Tärkeintä on turvata rauha, maan itsenäisyys ja kansalaisten turvallisuus, Kääriäinen totesi keskustan ryhmäpuheessa. Eduskunta kävi ulkopoliittista ajankohtaiskeskustelua.

Edellinen 1 2 3 ... 75 76 77 78 79 ... 98 99 100Seuraava